Осіння лекція BEARR Trust 2023: «Війна в Україні та ментальне здоров’я: довгострокові наслідки

BEARR Trust з радістю повідомляє, що професор Роберт ван Ворен прочитає нашу осінню лекцію онлайн через Zoom 13 вересня 2023 року о 18:30 за британським часом.

Темою його онлайн-лекції буде: «Війна в Україні та ментальне здоров’я: довгострокові наслідки» – тема надзвичайно важлива зараз, на яку цього року спрямовані гранти BEARR Trust.

Оскільки лекція буде проведена через Zoom, ми сподіваємось, що люди з усього світу зможуть долучитись до нас та взяти участь у жвавій дискусії. Як зазвичай подія буде збирати кошти, які будуть розділені між BEARR Trust та фондом «Права людини в ментальному здоров’ї – FGIP». Квитки – безкоштовні, але ми закликаємо всіх, хто може зробити пожертвування для підтримання нашої важливої роботи.

Роберт ван Ворен є виконавчим директором міжнародного фонду «Права людини в ментальному здоров’ї – FGIP», міжнародного фонду реформ ментального здоров’я. Він також є виконавчим директором Центру демократичного розвитку імені Андрія Сахарова та професором Університету Вітовта Великого в Каунасі, Литва, та Державного університету Іллі в Тбілісі, Грузія. Він також є патроном BEARR Trust.

Для реєстрації на подію, будь ласка, дотримуйтесь інструкцій на нашій сторінці Eventbrite тут

Get involved

Share This